Prezentare – Chieftec Stallion GP-01B-OP

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 16 December, 2016.

Analiza interioara

 
Aspectele inedite continua sa ne atraga atentia si la capitolul interior, Chieftec Stallion dispunand de cateva dotari mai rar intalnite. In primul rand, in pachet gasim un prelungitor pentru cablul EPS12V, pentru utilizatorii care au in dotare surse cu cabluri mai scurte. In al doilea rand, carcasa este dotata cu un montant culisant, pe care sunt montati doi suporti ajustabili. Daca vreti sa construiti un sistem in care sa montati una sau doua bestii de genul GIGABYTE GTX 1080 Xtreme Gaming sau Zotac GTX 1080 AMP Extreme si va faceti griji in legatura cu greutatea placii video, Chieftec Stallion rezolva aceasta problema elegant. Pur si simplu pozitionati montantul la lungimea potrivita si apoi ajustati suportii astfel incat sa sprijine placa video.

Alte aspecte care mi-au atras atentia sunt suportul asimetric pentru unitatile de 5.25″, precum si decupaturile in masca sursei, respectiv in motherboard tray, pozitionate optim pentru a facilita wire-management-ul. Practic, in afara de lacasul decupat in masca sursei, Chieftec Stallion este dotata cu 8 astfel de spatii destinate trecerii cablurilor, 6 dintre ele fiind cauciucate.

Carcasa poate adaposti doua unitati de 5.25″, 4 hard-disk-uri montate in tavite in spatele mastii sursei precum si 2 SSD-uri, pe latura din spate sau pe latura din fata, in functie de dorinta utilizatorului. Din fabrica, Chieftec Stallion este dotata cu 3 ventilatoare de 120mm, doua fiind pozitionate pe latura din fata si unul pe latura din spate. Daca dorim acest lucru, putem monta 3 ventilatoare de 120mm sau un ventilator de 180mm pe latura frontala, 2 ventilatoare de 120/140mm pe latura superioara si un ventilator de 120mm pe latura din spate. De asemenea, putem monta un radiator de 240mm pe latura frontala, respectiv un radiator de 240/280mm pe latura superioara.

 

interior-01

interior-02

interior-03

interior-04

interior-05

interior-06

interior-07

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: