Prezentare – Chieftec Stallion GP-01B-OP

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 16 December, 2016.

Concluzii

 
Chieftec Stallion m-a surprins in mod placut, fiind o carcasa care ofera dotari moderne pentru un pret corect (80 Euro). De aceasta data nu mai discutam despre tabla subtire si interior gri, Stallion fiind o carcasa solida. Desigur, nu ca in “vremurile bune”, dar suficient incat sa cantareasca 8.5KG. Am apreciat in special atentia la detalii (extender EPS12V, montant culisant pentru sprijinul placii / placilor video), precum si ergonomia, instalarea unui sistem in Stallion fiind floare la ureche.

Desigur, exista si mici aspecte care ar fi meritat atentia producatorului, cum ar fi protectiile slot-urilor de expansiune care nu sunt prinse in suruburi si odata inlaturate nu mai pot fi montate la loc, respectiv plasticul lucios care incadreaza masca frontala si latura superioara (as fi preferat sa fie mat). De asemenea, nu ar fi stricat aplicarea unui material fono-absorbant pe laterala dreapta. Dar poate deja cer prea multe de la o carcasa de 80 Euro…

Cert este ca Stallion este o carcasa moderna care nu doar ca este adusa la zi din punct de vedere al dotarilor dar se remarca prin cateva detalii pe care nu le intalnim de obicei in cazul altor carcase, avand un design original si o constructie ergonomica. Din pacate, carcasa nu este disponibila momentan in Romania dar speram sa ajunga si in magazinele noastre in curand.

 
outro

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: