Prezentare – Chieftec Hunter (GS-01B-OP)

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 5 February, 2021.

Analiza interioara

 
Chieftec Hunter este echipata din fabrica cu 4 ventilatoare ARGB de 120mm, 3 dintre acestea fiind montate pe latura frontala, al 4-lea fiind montat pe latura din spate . Putem monta 3 ventilatoare de 120mm, 2 ventilatoare de 140mm sau un radiator de 280mm pe latura frontala, respectiv 2 ventilatoare de 120 sau 140mm pe latura superioara.

La capitolul stocare, avem de-a face cu un montant care poate gazdui 2 unitati de stocare de 3.5″, pozitionat sub masca sursei, iar pe spatele montantului placii de baza gasim doua zone pentru montarea unitatilor de stocare de 2.5″.

Zona motherboard tray-ului este flancata de 10 fante pentru trecerea cablurilor, 3 dintre acestea fiind echipate cu o garnituri din cauciuc. Masca sursei este perforata pe latura superioara, fiind decupata atat in lateral, pentru a permite accesul privirii la sursa, cat si in fata, pentru a permite instalarea celor trei ventilatoare, sau a unui radiator.

Nu in ultimul rand, Chieftec Hunter este livrata din fabrica impreuna cu un combo fan controller / ARGB controller, o dotare care, impreuna cu cele 4 ventilatoare ARGB incluse din fabrica si latura din sticla securizata, fac din Chieftec Hunter un adevarat best-buy.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Chieftec Hunter (GS-01B-OP)

  1. Dor a scris pe:

    Drăguță carcasa. Cum stă cu zgomotul, vibrațiile? Mulțumesc

Lasa-ne un comentariu: