Prezentare – Chieftec Hunter (GS-01B-OP)

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 5 February, 2021.

Concluzii

 
Chieftec Hunter incearca sa ofere toate dotarile de care am putea avea nevoie pentru un sistem mainstream, pentru un pret de aproximativ 300 RON. Astfel, avem de-a face cu o carcasa care imbina intr-un mod fericit aspectul cu capacitatea de racire, incluzand din fabrica 4 ventilatoare ARGB de 120mm, precum si un controller pentru iluminare si viteza de rotatie a ventilatoarelor.

Desigur, Chieftec Hunter este o carcasa usoara, fiind construita din tabla de 0.5mm, insa dotarile incluse din fabrica, organizarea spatiului interior si modul in care este gandit fluxul de aer in carcasa ne fac sa trecem cu vederea acest aspect, in special in conditiile in care raportul calitate / pret este excelent.

Practic, Chieftec Hunter este un bun exemplu al progresului inregistrat in acest domeniu in ultimii ani, precum si pentru evolutia in general a pietei desktop PC-urilor. Progresul tehnologic, combinat cu o cerere din ce in ce mai mare de produse noi, au ca efect aparitia unor produse care incearca sa ofere cat mai mult, pentru un pret cat mai scazut, pastrand compromisurile la minim, Chieftec Hunter fiind exemplul perfect in acest sens.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Chieftec Hunter (GS-01B-OP)

  1. Dor a scris pe:

    Drăguță carcasa. Cum stă cu zgomotul, vibrațiile? Mulțumesc

Lasa-ne un comentariu: