Prezentare – Corsair 110R

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 November, 2019.

Analiza exterioara

 
Corsair 110R respecta regulile traditionale ale air-flow-ului, iar toate zonele de captare si evacuare sunt prevazute cu filtre de praf. Pe plafon avem un filtru de praf magnetic dispus deasupra zonei CPU-ului, latura inferioara este prevazuta cu un filtru de praf tip sertar, iar masca frontala prezinta doua filtre de tip mesh ascunse sub cele doua grilaje laterale. Filtrele tip mesh nu sunt atat de dense incat sa impiedice praful sa patrunda in interior insa, din fericire, acestea se pot scoate pentru a creste capacitatea de admisie a aerului rece din exterior.

La o prima vedere, masca frontala pare a fi din aluminiu periat, insa aceasta este construita integral din plastic imprimat cu o textura periata. In aceasta zona este “ascuns” locasul pentru o unitate de 5.25″, capacul acestuia fiind fixat de masca prin cleme de plastic, asadar modificarile in acesta zona sunt reversibile in cazul in care dupa ceva timp se va renunta fizic la aceasta unitate.

Datorita design-ului minimalist, Corsair 110R este o carcasa extrem de versatila, aceasta integrandu-se cu usurinta in diverse medii (birou, acasa). Panoului lateral din sticla securizata este fumuriu cu tenta neagra, astfel incat componentele din interior nu vor fi vizibile atunci cand sistemul este oprit. Abia cand sistemul prinde viata ne vom bucura pe deplin de facilitatile panoului din sticla securizata.

Zona de control a sistemului o gasim pe plafonul carcasei, Corsair 110R fiind dotata cu un buton de Power, doua porturi USB 3.1 Type-A,  jack-uri stereo (microfon si casti) si un buton de Reset. Inaltimea picioarelor recomanda un amplasament al carcasei pe o suprafata plana, fie birou ori podea. In urma manipularii pe birou nu am remarcat urme lasate de pad-urile cauciucate amplasate pe picioarele din plastic.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair 110R

Lasa-ne un comentariu: