Prezentare – Corsair 110R

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 November, 2019.

Corsair 110R

 
De curand Corsair au renuntat la denumirea carcaselor dupa seria din care fac parte, astfel gamele Carbide, Graphite si Obsidian nu mai sunt mentionate in numele produsului. De aceea, astazi vom lua la puricat Corsair 110R, un nume simplu si curat – la fel ca si carcasa in sine. Asa cum ii spune si numele, seria 110 este destinata segmentului entry-level fiind alcatuita din 2 modele: 110R cu panou lateral din sticla securizata de 4mm si 110Q, o carcasa antifonata cu panou lateral din tabla.

Corsair 110R a fost lansata pentru a contracara multitudinea de producatori asiatici de carcase care folosesc aceleasi fabrici pentru a scoate produse cat mai ieftine. Corsair propun o carcasa destinata in principal utilizatorilor fara prea multe pretentii, care isi doresc un sistem usor de asamblat. Cu un pret sub 300 lei, Corsair 110R vine cu o masca pentru sursa si unitatile de 3.5″, suport pentru o unitate de 5.25″, gromet-uri de cauciuc pentru trecea firelor dar si un panou lateral din sticla securizata. Prezenta suportului pentru o unitate de 5.25″ face ca 110R sa fie flexibila pentru nevoile cumparatorilor, dar si ale integratorilor de sisteme.

Atat de multe dotari impreuna cu o calitate a constructiei mai mult decat decenta sunt greu de gasit in acest buget, asadar Corsair 110R are toate sansele sa devina un best buy, intocmai ca si Carbide 270R. Haideti asadar pe pagina urmatoare sa vedem mai exact ce are de oferit noua Corsair 110R.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair 110R

Lasa-ne un comentariu: