Prezentare – Corsair 110R

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 November, 2019.

Analiza interioara

 

Corsair 110R este dotata din fabrica cu 1 ventilator Corsair A1225M12S (maxim 1200RPM si 33CFM) si poate gazdui atat placi de baza compacte in format mini-ITX sau microATX, cat si placi de baza mai generoase in format ATX. Indiferent de formatul ales, orificiile cauciucate nu vor fi obturate, asadar trecerea cablurilor dintr-o zona in alta se poate desfasura fara probleme. Pentru a nu avea probleme cu spatiul ar fi indicat sa utilizati un cooler cu o inaltime mai mica de 160 mm, iar placa video sa nu depaseasca 330 mm.

In ceea ce priveste popularea carcasei pe partea de racire, interiorul poate susutine cel mult 5 ventilatoare, mai precis cate 1 ventilator de 120mm / 140mm pe plafon, 3 ventilatoare de 120mm sau 2 ventilatoare de 140mm pe panoul frontal si 1 ventilator de 120mm pe partea din spate. Pozitia ultimului ventilator poate fi ajustata pe inaltime.

Radiatoarele care pot fi instalate variaza in functie de amplasamentul lor: partea frontala poate acomoda AIO-uri de 360mm, plafonul  poate sustine AIO-uri de pana la 140mm in timp ce partea din spate este limitata la 120mm.

Pentru un aspect ingrijit al interiorului, producatorul a prevazut si o masca a sursei din otel, care ofera 4 puncte de trecere a cablurilor, insa doar unul este cauciucat. Caldura degajata de sursa va trece prin perforatiile mastii si va ajunge in camera interioara a sistemului de unde va fi mai apoi eliminata de ventilatorul din spate.

In spatele tray-ului placii de baza gasim locul destinat unitatilor de stocare, respectiv al sursei, producatorul recomandand ca lungimea acesteia sa nu depaseasca 180mm. Cele doua unitati de stocare de 2.5″ sunt amplasate pe spatele tray-ului placii de baza iar cele 2 unitati de 3.5″ (fiecare unitate avand tray-ul sau) sunt amplasate intr-un montant demontabil si ofera spatiu de manevra in cazul in care situatia o cere – amplasarea acestuia poate fi ajustata pe orizontala, fie inspre partea frontala, fie spre sursa. In final, acest lucru depinde ce ceea ce vreti sa faceti si de componentele avute la indemana.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair 110R

Lasa-ne un comentariu: