Prezentare – Corsair 110R

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 November, 2019.

Concluzii

 
De obicei carcasele din segmentul 200 – 300 lei au ceva lipsa, prin urmare suntem nevoiti sa alegem raul mai mic. Majoritatea au lipsa masca pentru sursa, iar de gromet-uri din cauciuc nici nu poate fi vorba, calitatea asamblarii fiind decenta in doar 50% din cazuri. Corsair 110R este insa alta mancare de peste, fiind echipata cu tot ce avem nevoie pentru a nu simti faptul ca am facut un compromis in ceea ce priveste pretul de achizitie. Bine, nu arata spectaculos din punct de vedere vizual iar din lateral pare ca avem de-a face cu o carcasa mai mult inalta decat adanca, ceea ce este un pic ciudat.

La un pret de 260 – 280 lei, Corsair 110R vine cu masca pentru sursa, gromet-uri de cauciuc pentru protectia firelor precum si cu un geam lateral din sticla securizata. Mai mult decat atat, constructia este destul de solida, iar design-ul sobru si elegant este potrivit gusturilor europene.

Consider ca americanii de la Corsair au dat o lovitura destul de puternica acestui segment din piata, 110R fiind o carcasa compacta in care se lucreaza usor, echipata cu tot ce-i trebuie si pozitionata corect pe piata. Stati pe aproape pentru ca mai avem cateva carcase interesante pe care vrem sa vi le aratam in curand.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair 110R

Lasa-ne un comentariu: