Prezentare – Corsair Carbide 270R

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 November, 2016.

Corsair Carbide 270R

 

Ii laudam nu cu mult timp in urma pe cei de la Corsair pentru harnicia de care dau dovada in ultimul timp. Ei bine, nu doar seria Crystal s-a imbogatit astazi cu un nou membru ci si seria Carbide. Dar spre deosebire de seria Crystal, lansata anul acesta, seria Carbide are o vechime respectabila, continand atat modele high-end cat si modele care se adreseaza segmentului entry-level, un segment de piata important pentru toti producatorii. Carbide 100, 200 si 300 acopera o arie vasta de pret, incepand de la 250 lei unde gasim modelul 100R, continuand cu 200R, care poate fi achizitionat pentru 300 lei (350 lei versiunea cu geam lateral) si terminand cu cei 350 lei necesari pentru a cumpara Carbide 300R (400 lei pentru versiunea cu geam lateral).

Cum timpul nu iarta pe nimeni, arhitectura si design-ul acestora pot fi considerate perimate daca le comparam cu carcasele anului 2016. In consecinta, compania americana aduce astazi un suflu nou in segmentul entry-level, prin lansarea lui Carbide 270R. Aceasta vine cu un design modern atat in interior cat si exterior, aducand imbunatatiri importante la capitolul ergonomie, spatiu interior dar si design.

Concret, unitatile de 5.25″ sunt acum o simpla amintire, panoul frontal a fost reproiectat iar interiorul a fost adus la zi prin includerea unei masti pentru sursa. De asemenea, acum avem o flexibilitate mai mare in ceea ce priveste lungimea placii video, inaltimea coolerului pentru procesor precum si un suport imbunatatit pentru ventilatoare si radiatoare.

 

4

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair Carbide 270R

Lasa-ne un comentariu: