Prezentare – Corsair Carbide 270R

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 November, 2016.

Analiza exterioara

 

Masca frontala a carcasei are un design curat si elegant, amintindu-ne la o prima vedere de simplitatea intalnita la seria Obsidian. Aceasta se demonteaza prin tragere si se desprinde mai usor daca o ajutati putin si din interior (impingeti in punctele unde este prinsa). Cu siguranta ar fi fost mult mai comod sa gasim o decupatura in partea de jos de care sa putem trage fara a fi nevoiti sa scoatem cele doua panouri laterale, dar acest lucru nu este posibil din cauza filtrului de praf integrat in masca frontala.

Masca frontala ascunde un ventilator de 120mm LED (doar pentru versiunea cu geam lateral) inclus din fabrica, dar per total putem monta 3 ventilatoare de 120mm sau 2 de 140mm in aceasta zona. Sigur, pentru cei care au nevoie sa monteze radiatoare putem instala in partea frontala unul de 240mm, 280mm sau 360mm. Indiferent de ce alegem sa instalam aici, vom beneficia de protectia impotriva praful multumita bucatilor de plasa metalica aplicate pe laterale.

In functie de preferinte putem suplimenta evacuarea aerului cald din carcasa prin instalarea pe plafon a 2 ventilatoare de 120mm / 140mm sau un radiator de 240 / 280mm.

 

5

8

13

2

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: