Prezentare – Corsair Carbide 270R

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 November, 2016.

Analiza interioara

 

Interiorul este minimalist si implementeaza aproape toate dotarile pe care ne-am astepta sa le gasim la o carcasa lansata in 2016 – panou decupat in spatele placii de baza, orificii destinate wire-management-ului, thumbscrews pentru slot-urile de expansiune s.a.m.d. Am spus aproape toate dotarile deoarece orificiile nu sunt cauciucate.

Evident, eliminarea montantilor pentru unitatile de stocare si lungimea usor mai mare a carcasei duc la obtinerea unui spatiu mai ofertant astfel incat lungimea placii video poate atinge un maxim de 370mm. Latimea carcasei a ramas 210mm, la fel ca si in cazul lui Carbide 200R, ceea ce inseamna ca un cooler pe aer nu poate avea o inaltime mai mare de 170mm. Avand in vedere ca in ultimii ani sistemele bazate pe watercooling au devenit din ce in ce mai populare, Corsair a prevazut si o astfel de zona situata pe podeaua carcasei, intre ventilatoarele frontale si masca sursei, unde putem monta o pompa sau rezervor.

Un detaliu inedit – masca sursei este dotata cu un orificiu de trecere – cu siguranta viata celor care vor asambla un PC in Corsair Carbide 270R va fi mai usoara datorita acestui detaliu.
17

16

14

15

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: