Prezentare – Corsair Carbide 270R

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 November, 2016.

Pentru a pastra panoul frontal cat mai curat, zona de control a sistemului este amplasata pe lateralul panoului frontal, fiind atasata de sasiu. Aici gasim butonul Power iluminat, doua porturi USB 3.0 (devenite o dotare standard chiar si la carcasele entry-level), cele doua jack-uri stereo (microfon si casti), un LED pentru HDD cat si butonul de Reset.

Layout-ul partii din spate este curat si aerisit, dispunand de 7 sloturi de expansiune prevazute cu subururi thumbscrew cat si de un ventilator de 120mm al carui amplasament poate fi ajustat pentru a elimina cat mai eficient aerul cald din carcasa.

Panoul lateral transparent este protejat de o folie din plastic reatasabila (s-a renuntat la clasica folie subtire de unica folosinta). Comparand cu Carbide 200R vom observa dimensiunea mai mare a ferestrei din panoul lateral.

Pe podeaua carcasei gasim un filtru de praf detasabil prevazut cu o siguranta, al carui scop sincer nu-l vad, acesta facand scoaterea lui semnificativ mai dificila. Picioarele carcasei sunt solide, distantand destul de mult sistemul de podea, sporind airflow-ul sursei.

 

1

18

3

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: