Prezentare – Corsair Carbide 270R

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 November, 2016.

Concluzii

 

Asa cum era de asteptat, Carbide 200R va deveni un produs EOL in momentul in care 270R va ajunge pe rafturile magazinelor. Pentru inceput, Corsair Carbide 270R va fi disponibila numai in varianta pe care am testat-o noi astazi, adica cea cu geam lateral, iar pretul va fi la acelasi nivel cu cel al lui 200R. Asta inseamna ca modelul testat de noi astazi va costa ~ 350 lei.

Carbide 270R construieste pe reteta de succes a lui 200R, aducand imbunatatiri la toate capitolele incepand chiar de la capitolul dimensiuni. 270R este mai inalta si mai lunga, ceea ce o face sa suporte cu usurinta montarea unui radiator frontal de 360mm. Posibilitatile de wiremanagement au fost imbunatatite datorita mastii pentru sursa dar si datorita unitatilor de stocare amplasate pe spate.

Daca primul model lansat astazi, Crystal 570X RGB, ne-a impresionat cu aspectul sau combinat cu dotari si o calitate a constructie premium, Carbide 270R impresioneaza printr-un raport pret / calitate iesit din comun, putine carcase din aceasta categorie de pret putandu-se lauda cu asemenea dotari.

 

4

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: