Prezentare – Corsair Carbide Spec-Omega RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 August, 2018.

Corsair Carbide Spec-Omega RGB

 
Nu cu mult timp in urma, in laboratorul nostru intrase Corsair Carbide Spec-Omega, despre care ati putut citi mai multe in articolul dedicat, aceasta fiind urmasul lui Corsair Spec-Alpha adus la standardelor anului 2018. Daca trasaturile exterioare ale acesteia isi gasesc originile in Spec-Alpha, interiorul lui Corsair Carbide Spec-Omega foloseste sasiul lui Corsair Crystal 460X.

Diferentele principale intre Corsair Carbide Spec-Omega si Corsair Carbide Spec-Omega RGB constau la o prima vedere in masca unei surse de plastic, doua ventilatoare proprietare Corsair HD120 LED RGB dar si banda luminoasa ce imparte panoul frontal (fiind de asemenea RGB). Acest model vine in doua optiuni de culoare, noi avand-o pe cea cu panoul frontal si plafon negru, in timp ce versiunea alba este deja disponibila in magazinele de specialitate.

Diferenta de pret intre cele doua modele este de aproximativ 200lei, lucru care ne face sa ne intrebam daca nu cumva versiunea RGB ascunde ceva mai mult din punct de vedere al dotarilor, ceva care ne scapa la o prima vedere. Asta ramane de vazut in paginile care urmeaza.

 

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair Carbide Spec-Omega RGB

Lasa-ne un comentariu: