Prezentare – Corsair Carbide Spec-Omega RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 August, 2018.

Analiza exterioara

 
Corsair Carbide Spec Omega RGB se potriveste celor care isi tin unitatea pe partea dreapta a biroului, componentele din interior putand fi admirate in voie datorita geamului lateral din sticla securizata. Pentru a completa ideea de transparenta, dar si pentru a ne putea bucura pe deplin de efectele celor doua ventilatoare proprietare Corsair HD120 RGB, un panou unghiular din sticla securizata este integrat in masca frontala.

Zona de control a sistemului este dotata cu un buton Power, doua porturi USB 3.0,  jack-uri stereo (microfon si casti), un LED de stare pentru HDD si un buton de Reset. Controlul efectelor vizuale, al bandei LED care intretaie panoul frontal, dar si al ventilatoarelor, se face prin intermediul utilitarului iCUE – o solutie software care permite utilizatorului sa controleze atat perifericele, cat si componentele, prin intermediul unei singure interfete.

Plafonul impreuna cu masca frontala se dau jos cu usurinta, acestea fiind dotate cu guri de captare / evacuare prevazute cu filtre de tip mesh. Picioarele carcasei sunt construite dintr-un plastic lucios, au o inaltime ce permite captarea aerului proaspat si pastreaza formele unghiulare cu care ne-am obisnuit. In zona sursei avem un filtru de praf tip sertar, in timp ce partea din spate a sasiului poate gazdui pana la 7 sloturi de expansiune. Pozitia ventilatorului din spate poate fi ajustata pe inaltime atat cat permite spatiul.

 

 

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair Carbide Spec-Omega RGB

Lasa-ne un comentariu: