Prezentare – Corsair Carbide Spec-Omega

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 June, 2018.

Analiza interioara

Corsair Carbide Spec Omega este dotata din fabrica cu 2 ventilatoare de 120mm proprietare Corsair (unul cu LED) si poate gazdui atat placi de baza in format ITX, mATX, cat si ATX. Pentru un interior echilibrat, o placa de baza ATX ar fi alegerea cea mai potrivita pentru ca orificiile de trecere ajung fix in zonele de interes. In materie de limitari, coolerul de procesor nu poate depasi 165 mm iar placa video 345 mm (pana la ventilatorul frontal) sau 370 mm (fara ventilator).

Partea din fata a carcasei capteaza aerul rece prin intermediul a 3 ventilatoare de 120mm sau 2 de 140mm, in timp ce plafonul se ocupa de eliminarea aerului cald prin 2 ventilatoare de 120mm/140mm. Tot pentru evacuarea aerului cald, partea din spate a carcasei ne permite sa instalam numai un ventilator de 120mm. Radiatoarele ce pot fi instalate in Corsair Carbide Spec-Omega variaza in functie de amplasamentul lor: frontal putem acomoda AIO-uri de 240mm/ 280mm/ 360mm in timp ce plafonul poate sustine AIO-uri de 240mm.

Montantul celor doua unitati de 3.5″ se poate inlatura sau poate fi mutat cu 2 cm spre sursa lasand spatiu suficient pentru un radiator si un ventilator spre partea din fata. Dupa cum ne-am obisnuit, zona sursei este prevazuta cu portiuni cauciucate care absorb din vibratii.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair Carbide Spec-Omega

Lasa-ne un comentariu: