Prezentare – Corsair iCUE 220T RGB Airflow

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 December, 2019.

Corsair iCUE 220T RGB Airflow

 
Continuand seria carcaselor “smart” a producatorului american Corsair, astazi vom vorbi despre Corsair iCUE 220T RGB Airflow, o carcasa in format mid-tower, de dimensiuni ceva mai compacte prin comparatie cu Corsair iCUE 465X RGB. Lansata in luna Iulie, aceasta carcasa este prima care a beneficiat de noua implementare a controller-ului de lumini Lighting Node CORE, care nu mai trebuie conectat la un fan hub, acesta conectand-se direct la placa de baza, fiind controlat prin intermediul utilitarului proprietar Corsair. Odata cu eliminarea unui fan hub pentru controlul iluminarii, aglomerarea de cabluri scad,e facilitand astfel un cable management mai usor de controlat.

Corsair iCUE 220T RGB Airflow este un mid-tower compact, echipat cu un panoul lateral din sticla securizata transparenta si un panoul frontal din otel perforat care permite celor 3 ventilatoare frontale suficient acces pentru captarea aerul rece din exterior. 

Ventilatoarele fac parte din seria SP120 RGB PRO si sunt optimizate pentru zgomot redus, fiind de asemenea dotate cu 8 LED-uri RGB adresabile individual. Asa cum va puteti da seama si din imaginea de mai jos, iCUE 220T RGB Airflow se concentreaza pe oferirea unui flux de aer cat mai ridicat, intr-un format ATX compact.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair iCUE 220T RGB Airflow

Lasa-ne un comentariu: