Prezentare – Corsair iCUE 465X RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 December, 2019.

Corsair iCUE 465X RGB

 
De ceva timp ne aflam in era lucrurilor “smart”, fie ca vorbim despre telefoane, electrocasnice sau chiar masini. Incepand cu luna Iulie putem vorbi si despre carcase “smart”, atunci producatorul american anuntand lansarea unui astfel de produs, mai exact a lui CORSAIR iCUE 220T RGB despre care vom vorbi mai pe larg intr-un alt articol. Doua luni mai tarziu, Corsair anunta aparitia unei noi carcase “smart” care a si ajuns in laboratorul nostru si urmeaza a fi disecata in articolul de azi.

Corsair iCUE 465X RGB este un mid-tower spatios, adaptat la cerintele consumatorilor, nelipsindu-i eleganta sticlei securizate si nici efectele spectaculoase ale iluminarii RGB. Indiferent de preferinta cromatica a sasiului, acesta fiind disponibila atat pe negru cat si pe alb, carcasa este echipata din fabrica cu trei ventilatoare de 120mm RGB din seria LL, dotate cu 16 LED-uri RGB adresabile individual, care se pot invarti cu o viteza de pana la 1500rpm.

iCUE Lightning Node Core este ultima aditie a celor de la Corsair in materie de controller de lumini si poate controla pana la 6 ventilatoare din aceeasi serie simultan. Acest controller nu mai are nevoie sa fie conectat la un fan hub (dupa cum era cazul lui Lightning Node Pro) si reprezinta de fapt o noua metoda, mai eficienta, de control asupra iluminarii, reducand totodata si aglomerarea de cabluri. Un alt aspect care trebuie luat in considerare se refera la conectarea consecutiva a ventilatoarelor in porturile controller-ului – in caz contrar, daca se sare un port, ventilatoarele nu vor mai comunica cu controller-ul.

Conceptul de Smart Case se refera la infinitele posibilitati de iluminare si de customizare (inclusiv a ventilatoarelor) pe care le ofera arhicunoscutul utilitar iCUE. Cu alte cuvinte, odata scoasa din cutie carcasa, putem alege din cele 7 profile de iluminare presetate sau putem crea noi profile sincronizate cu toate dispozitive Corsair compatibile. Sa trecem mai departe si sa vedem ce se ascunde in pachet.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair iCUE 465X RGB

Lasa-ne un comentariu: