Prezentare – Corsair iCUE 465X RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 December, 2019.

Analiza interioara

 

Corsair iCUE 465X RGB este echipata din fabrica cu 3 ventilatoare Corsair LL120 RGB (maxim 1500rpm si 43.25CFM) si poate gazdui atat placi de baza compacte, cat si placi de baza in format ATX. Indiferent de formatul ales, orificiile cauciucate nu vor fi obturate, asadar trecerea cablurilor dintr-o zona in alta se poate desfasura fara probleme. Pentru a nu avea probleme cu spatiul ar fi indicat sa utilizati un cooler cu o inaltime de cel mult 170mm, iar placa video sa nu depaseasca 350mm.

In ceea ce priveste popularea carcasei pe partea de racire, interiorul poate sustine cel mult 6 ventilatoare, mai precis cate 2 ventilatoare de 120mm sau unul de 140mm pe plafon, 3 ventilatoare de 120mm sau 2 ventilatoare de 140mm pe panoul frontal si 1 ventilator de 120mm pe partea din spate.

Radiatoarele variaza in functie de amplasamentul lor: partea frontala poate acomoda AIO-uri de 360mm (montantul unitatilor de 3.5″ trebuie inlaturat daca radiatorul nu este slim), plafonul  poate sustine AIO-uri de pana la 240mm in timp ce partea din spate este limitata la 120mm.

Pentru un aspect organizat, producatorul a inclus si o masca a sursei din otel, care, impreuna cu tray-ul placii de baza, prezinta puncte de trecere a cablurilor, cele mai mari fiind cauciucate. Perforatiile de pe masca sursei permit disiparea caldurii asigurand o temperatura optima pentru componentele din interior.

In spatele tray-ului placii de baza avem unitatile de stocare: 2 unitati de 3.5″ concentrate intr-un montant demontabil si patru unitatile de stocare de 2.5″ amplasate pe spatele tray-ului placii de baza. Daca situatia o cere, se mai pot monta inca doua SSD-uri pe tray-urile din interiorul montantului.

Cele trei ventilatoare RGB sunt conectate din fabrica la Lightning Node Core, iar pe langa acestea mai putem adauga inca trei ventilatoare Corsair din aceeasi serie LL. Customizarea iluminarii cat si a turatiei ventilatoarelor se poate face prin intermediul software-ului iCUE – sau puteti alege unul din cele 7 profile prestabilite de iluminare.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair iCUE 465X RGB

Lasa-ne un comentariu: