Prezentare – Corsair iCUE 465X RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 December, 2019.

Analiza exterioara

 
Corsair iCUE 465X RGB este dotata cu doua panouri din sticla securizata de 4mm, unul dispus lateral si unul dispus frontal, ambele avand o usoara nuanta spre albastru deschis. Traseul airflow-ului este acelasi cu care suntem obisnuiti in cazul carcaselor traditionale, iar caile de acces / evacuare sunt prevazute cu filtre de praf – pe podea avem un filtru tip sertar, in timp ce pe plafon si in spatele panoului frontal avem filtre de praf magnetice. Daca in cazul altor carcase design-ul / layout-ul mastii frontale restrictiona admisia aerului, in cazul de fata avem o distanta considerabila intre panoul din sticla securizata si ventilatoarele preinstalate din fabrica, astfel incat acestea nu se vor chinui sa asigure cantitatea necesara de aer.

Zona din spate a carcasei poate acomoda un singur ventilator de 120mm al carui amplasament poate fi ajustat pe inaltime. In ceea ce priveste instalarea placii video, Corsair iCUE 465X RGB ofera posibilitatea de a o monta chiar si vertical, carcasa avand 7+2 sloturi de expansiune, insa tablitele de la sloturile verticale nu pot fi refolosite odata scoase.

Zona de control a sistemului se gaseste pe plafonul carcasei si este prevazuta cu un buton de Power, doua porturi USB 3.0, un jack TRRS 3.5″ (microfon si casti) si un buton de Reset. Picioarele sunt construite dintr-un plastic lucios de culoare gri deschis, in capatul carora au fost montate pad-uri calitative din cauciuc. Inaltimea acestora recomanda un amplasament al carcasei pe o suprafata plana, fie birou ori podea. In urma manipularii pe birou nu am remarcat urme lasate de pad-urile cauciucate.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair iCUE 465X RGB

Lasa-ne un comentariu: