Prezentare – Fractal Design Define 7 Compact

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 June, 2020.

Analiza interioara

 
Fiind vorba despre un model compact, asa cum ii spune si numele, nu mai avem de-a face cu configuratia dual lay-out prezenta pe Define 7 si Define 7 XL, Fractal Design Define 7 Compact fiind o carcasa cu lay-out deschis, unitatile de stocare de 3.5″, doua la numar, fiind montate sub masca sursei, in timp ce doua unitati de stocare de 2.5″ pot fi montate pe spatele motherboard tray-ului.

Cei care isi doresc mai multe optiuni la capitolul stocare, pot achizitiona separat multi-bracket-uri, care permit montarea unitatilor de stocare de 3.5″ sau 2.5 pe latura superioara, in locul ventilatoarelor, respectiv direct pe masca sursei, pentru doua unitati de 2.5″.

Avem la dispozitie 5 lacasuri protejate cu garnituri de cauciuc, pentru trecerea firelor in spatele tray-ului, respectiv un lacas care face legatura cu compartimentul sursei, precum si o multitudine de puncte in care putem ancora cablurile, 6 dintre acestea fiind dotate cu benzi velcro.

Fractal Design Define 7 Compact este livrata din fabrica impreuna cu un ventilator Dynamic X2 GP-14 montat frontal si un ventilator Dynamic X2 GP-12 montat pe latura din spate, insa putem monta pana la 7 ventilatoare de 120mm sau 4 ventilatoare de 140mm in Define C Compact. Nici la capitolul radiatoare nu avem de ce sa ne plangem – pe latura frontala putem monta radiatoare de pana la 360mm, pe latura superioara putem monta radiatoare de 120 sau 240mm, in timp ce latura din spate si podeaua pot adaposti fiecare cate un radiator de 120mm.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Fractal Design Define 7 Compact

  1. Este foarte fain, eu am luat Cooler Master MasterCase H500P Gun Metal/Black

Lasa-ne un comentariu: