Prezentare – Fractal Design Focus G

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 May, 2017.

Exterior

 
Nu am mai insistat asupra ambalajului si continutului acestuia, deoarece avem de-a face cu binecunoscuta cutie maro, in care gasim carcasa, manualul si cutia cu accesorii, la fel ca in cazul oricarei alte carcase Fractal Design. Prin urmare am trecut direct la analiza exterioara a carcasei, acolo unde am avut prima surpriza. Da… o carcasa Fractal Design cu latura frontala acoperita in totalitate de mesh…ei bine asta nu vezi in fiecare zi. A doua surpriza – carcasa este alba, cumparatorii putand opta intre variantele negru, alb, Petrol Blue, Mystic Red si Gunmetal Gray.

Lateralele sunt in continuare “inchise”, laterala stanga fiind dotata cu o fereastra de dimensiuni generoase, in timp ce laterala dreapta este construita din tabla de otel. Pentru evacuarea aerului din carcasa avem la dispozitie doua lacasuri de 120 / 140mm, protejate cu ajutorul unui filtru de praf, pe latura superioara a carcasei.

Desigur, in acest caz nu mai este posibila obturarea acestora cu ajutorul sistemului ModuVent. Pe latura din spate gasim un lacas care poate adaposti un ventilator de 120mm, in timp ce un al doilea lacas de 120mm este pozitionat pe latura inferioara a carcasei, protejata de altfel cu ajutorul unui filtru de praf. Admisia aerului rece in sistem se realizeaza in principal prin latura frontala, protejata de asemenea cu un filtru de praf.

Panoul frontal este pozitionat pe latura superioara a carcasei, acolo fiind dispuse butoanele power si reset, conectorii audio, un conector USB 3.0 si un conector USB 2.0. Panoul ramane atasat de carcasa chiar si in momentul in care demontam masca frontala, un aspect pozitiv din punctul meu de vedere.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: