Prezentare – Fractal Design Focus G

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 May, 2017.

Concluzii

 
Fractal Design Focus G se lanseaza astazi, alaturi de modelul Fractal Design Focus G Mini, pentru un pret de ~250 RON. In aceasta categorie de pret era destul de clar ca nu vom beneficia de laterale ranforsate, protectii de cauciuc pentru wire-management sau sistemul ModuVent, iar materialul din care sunt construite lateralele este destul de subtire din punctul meu de vedere, prin urmare aveti grija la vibratii, daca utilizati hard-disk-uri.

Pe de alta parte, putem monta pana la 6 ventilatoare in carcasa, latura inferioara, latura frontala si latura superioara sunt protejate cu filtre de praf, putem monta doua radiatoare de 240mm, avem doua ventilatoare de calitate incluse din fabrica, iar geamul lateral este generos decupat, oferta celor de la Fractal Design in aceasta gama de pret fiind una solida.

Inteleg nevoia unor modele accesibile, iar Fractal Design Focus G are un bun raport calitate / pret, prin urmare sunt convins ca multi utilizatori cu un buget limitat vor alege aceasta carcasa. Cu toate acestea, cred ca este lesne de inteles de ce personal prefer in continuare clasicele Define R5 si Define S, acestea avand in continuare un raport optim dotari / pret, chiar daca fac parte dintr-un segment superior de pret.

Participantii la Community Workshop-urile organizate de noi vor avea in curand ocazia sa compare pe viu Focus-ul cu modelele din seria Define C, alaturi de alte produse Fractal Design nou lansate, cum ar fi AIO-ul din gama Celsius. Ne vedem acolo!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: