Prezentare – Fractal Design Focus G

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 May, 2017.

Interior

 
Arucand o privire in interiorul carcasei, observam ca producatorul a inclus din fabrica doua ventilatoare Silent Series LL 120mm LED, montate pe latura frontala. Fractal Design Focus G accepta radiatoare de 120/140/240/280mm pe latura frontala, in timp ce latura superioara poate adaposti un radiator de 240mm. De asemenea, putem monta in carcasa surse cu o lungime de pana la 230mm, placi video de maxim 380mm, respectiv coolere a caror inaltime nu depasteste 165mm.

Pe latura inferioara a carcasei gasim un montant care poate adaposti doua unitati de stocare de 3.5 sau 2.5″, inca o unitate de stocare de 2.5″ putand fi montata pe spatele motherboard tray-ului, in dreptul sursei. Fractal Design Focus G poate adaposti si doua unitati de 5.25″, aspect rar intalnit in zilele noastre, in special in cazul carcaselor Fractal Design.

Putem monta in Fractal Design Focus G placi de baza ATX, m-ATX si mini ITX, pana la 6 ventilatoare (toate protejate cu filtre de praf) si avem si ~18-25mm spatiu pentru wire-management in spatele motherboard-tray-ului, datorita profilului lateralei. Pe de alta parte, de aceasta data nu mai gasim protectii de cauciuc pentru orificiile dedicate wire-management-ului sau benzi velcro atasate direct pe carcasa. Cel mai important aspect care trebuie retinut este lipsa ranforsarii / antifonarii lateralei dreapta, acesta fiind construita dintr-o tabla de otel destul de subtire.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: