Prezentare – Fractal Design Meshify C Mini

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 March, 2018.

Analiza interioara

 
Interiorul este similar cu ceea ce am vazut in cazul lui Define C Mini. Astfel, Fractal Design Meshify C Mini poate adaposti doua unitati de stocare de 3.5″ sau 2.5″, respectiv trei unitati de stocare de 2.5″. Carcasa este dotata cu acelasi ventilatoare din fabrica pe care le-am vazut in cazul fratelui din seria Define, adica doua Dynamic X2 GP-12, montate in fata, respectiv in spatele carcasei. Si la capitolul sursa si placa video limitarile sunt similare – 175mm, respectiv 315mm, insa in cazul cooler-ului Fractal Design Meshify C Mini este ceva mai permisiva decat Define C Mini (172mm vs 168 mm).

Fractal Design Meshify C Mini accepta doua ventilatoare de 120mm sau un radiator de 240mm pe latura superioara, un ventilator sau un radiator de 120 mm pe latura din spate, in timp ce latura din fata poate adaposti doua ventilatoare de 120 sau 140mm, sau un radiator de 240 sau 280mm. La capitolul wire-management nu vom intalni dificultati, Fractal Design Meshify C Mini fiind dotata cu masca pentru sursa, treceri generos decupate in panoul placii de baza, protejate de garnituri de cauciuc, precum si benzi cu velcro montate din fabrica.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Fractal Design Meshify C Mini

  1. Daniel Dumitrescu a scris pe:

    o rugaminte pt viitoarele review-uri: poate puteti sa puneti o poza si cu niste componente instalate ca sa ne facem o idee cam unde si cum vin.

Lasa-ne un comentariu: