Prezentare – Fractal Design Meshify C Mini

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 March, 2018.

Concluzii

 
La fel ca si carcasele din seria Define C, Fractal Design Meshify C Mini are toate dotarile pe care un utilizator le-ar putea cere de la o carcasa – filtre de praf detasabile pe 3 laturi, posibilitatea de a construi un sistem silentios sau un sistem cu un air-flow demn de invidiat, posibilitatea de a monta pana la 5 ventilatoare, posibilitatea de a raci sistemul cu lichid, posibilitatea de a monta 2 unitati de stocare de 3.5″ si 3 unitati de stocare de 2.5″, precum si suficient spatiu pentru a monta surse, cooler-e sau placi video high-end.

Evident, dotarile clasice Fractal Design au ramas la locul lor (orificii cauciucate, benzi velcro pentru wire-management montate direct pe carcasa, materiale solide, de cea mai buna calitate). In plus, avem la dispozitie un panou din sticla securizata generos dimensionat, care va fi cu siguranta pe placul celor care isi personalizeaza sistemul pana in cele mai mici detalii.

Fractal Design Meshify C Mini va fi disponibila in curand in magazinele din Romania, pentru un pret recomandat de 89 Euro, adica aproximativ 430 RON. Daca aveti in plan configurarea unui sistem puternic, de mici dimensiuni, atunci ar trebui cu siguranta sa luati in calcul si Fractal Design Meshify C Mini. Din punctul meu de vedere, carcasa s-ar preta minunat si pentru un custom build… loc pentru un circuit de racire cu lichid exista fara probleme.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Fractal Design Meshify C Mini

  1. Daniel Dumitrescu a scris pe:

    o rugaminte pt viitoarele review-uri: poate puteti sa puneti o poza si cu niste componente instalate ca sa ne facem o idee cam unde si cum vin.

Lasa-ne un comentariu: