Prezentare – Fractal Design Meshify C – Tempered Glass Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 9 August, 2017.

Exterior

 
Nu am mai acordat atentie capitolului ambalaj si accesorii deoarece nimic nu s-a schimbat, clasica cutie maro si clasicul pachet alb care contine toate suruburile / bridele / benzile velcro de care am avea nevoie fiind la locul lor. In schimb, am trecut direct la analiza carcasei, care aduce o gura de aer proaspat in portofoliul Fractal Design. Astfel, Fractal Design Meshify C are la baza modelul Fractal Design Define C, pastrand scheletul acesteia, pe care au fost adaugate un geam lateral construit din sticla securizata, precum si o masca frontala perforata.

Practic, prin simpla inlocuire a doua elemente, aspectul carcasei a fost schimbat profund, acelasi lucru fiind valabil si pentru functionalitate. Pentru ca daca in cazul lui Define C gaseam in pachet filtrul de praf optional pentru latura superioara, configuratia de baza punand accent pe silentiozitate, in acest caz lucrurile stau exact invers, Fractal Design Meshify C fiind dotata cu filtru de praf pentru evacuarea superioara, in timp ce capacul antifonat nu este inclus in pachet.

Astfel, este destul de clar ca avem de-a face cu o carcasa gandita pentru cei care tin atat la aspect cat si la air-flow, silentiozitatea cazand pe planul secund in acest caz. Conectorii audio, butoanele power si reset si doua porturi USB 3.0 sunt dispuse pe latura superioara a carcasei, la fel ca si in cazul lui Define C, forma butonului Power fiind schimbata. De asemenea, zona de control nu mai este fixata de carcasa, ci de masca frontala.

Latura inferioara a carcasei este dotata cu filtrul de praf detasabil, similar cu ceea ce am vazut in cazul lui Define C, iar modul in care se monteaza sursa (intr-o rama detasabila) este si el similar.

 

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – Fractal Design Meshify C – Tempered Glass Edition

 1. Partea din fata arata ca o bucata de ziar mototolita si apoi indreptata din nou. Si faptul ca e o sita o sa atraga o gramada de praf inestetic…

 2. bogdan petriceicu mujdeu a scris pe:

  sunt adeptul mesh-ului, conteaza mult airflow-ul in carcasa; la seria Define nu prea intra aer decat pe lateral putin cu front-ul solid

  dar asa este, are aspect de produs neterminat sau chiar cârpit cu mesh-ul ala îndoit…
  cred ca au exagerat cu design-ul

 3. Lucian a scris pe:

  Salut! Multumim pentru prezentarea acestei carcase ravisante. Vreau sa te intreb un lucru daca stii cumva. Crezi ca ModuVent-ul carcasei define C s-ar potrivi in locul filtrului de praf al carcasei Meshify C? Din cate am vazut, dimensiunile lor nu sunt chiar identice iar la toate review-urile urmarite de mine, nu s-a pomenit nimic de aceasta situatie. As dori sa achizitionez aceasta carcasa, dar as pastra totusi cateva elemente ce tin de noise. Multumesc anticipat!

 4. Lucian a scris pe:

  Salut! Multumim pentru prezentarea acestei carcase ravisante. Vreau sa te intreb un lucru daca stii cumva. Crezi ca ModuVent-ul carcasei define C s-ar potrivi in locul filtrului de praf al carcasei Meshify C? Din cate am vazut, dimensiunile lor nu sunt chiar identice iar la toate review-urile urmarite de mine, nu s-a pomenit nimic de aceasta situatie. Multumesc anticipat!

 5. Mihail a scris pe:

  Vreo idee cand apare la noi? Sau de unde ar putea fi cumparata?

Lasa-ne un comentariu: