Prezentare – Fractal Design Meshify C – Tempered Glass Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 9 August, 2017.

Interior

 
La capitolul interior nu avem parte de prea multe schimbari fata de Define C, fiind vorba despre acelasi schelet. Desigur, observam de la bun inceput montantii panoului lateral din sticla, precum si faptul ca filtrul de praf este montat acum direct pe masca frontala, lucru firesc in conditiile in care aceasta este construita integral din plasa metalica.

Fractal Design Meshify C este livrata din fabrica impreuna cu doua ventilatoare Dynamic X2 GP-12, unul montat pe latura frontala (admisie) si unul pe latura din spate (evacuare). La fel ca si Define C, Meshify accepta placi de baza in format ATX, precum si un numar impresionant de ventilatoare: 3 x 120 sau 2 x 140 mm pe latura frontala, 2 x 120/140 mm pe latura superioara, un ventilator de 120 mm pe latura din spate, respectiv un ventilator de 120 mm pe latura inferioara.

Pentru pasionatii de watercooling, Meshify C ofera posibilitatea de a monta radiatoare de 120/140/240/280/360mm pe latura frontala, respectiv 120/240mm pe latura superioara si 120 mm pe latura din spate. Fractal Design Meshify C accepta surse cu o lungime maxima de 175mm, placi video de pana la 315mm, respectiv cooler-e pentru procesor de pana la 172 mm inaltime (cu 4mm mai mult decat in cazul lui Define C). Nu in ultimul rand, pe langa lacasul pentru doua hard-disk-uri, montat sub masca sursei, putem monta 3 unitati de stocare de 2.5″ pe spatele motherboard tray-ului.
 

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – Fractal Design Meshify C – Tempered Glass Edition

 1. Partea din fata arata ca o bucata de ziar mototolita si apoi indreptata din nou. Si faptul ca e o sita o sa atraga o gramada de praf inestetic…

 2. bogdan petriceicu mujdeu a scris pe:

  sunt adeptul mesh-ului, conteaza mult airflow-ul in carcasa; la seria Define nu prea intra aer decat pe lateral putin cu front-ul solid

  dar asa este, are aspect de produs neterminat sau chiar cârpit cu mesh-ul ala îndoit…
  cred ca au exagerat cu design-ul

 3. Lucian a scris pe:

  Salut! Multumim pentru prezentarea acestei carcase ravisante. Vreau sa te intreb un lucru daca stii cumva. Crezi ca ModuVent-ul carcasei define C s-ar potrivi in locul filtrului de praf al carcasei Meshify C? Din cate am vazut, dimensiunile lor nu sunt chiar identice iar la toate review-urile urmarite de mine, nu s-a pomenit nimic de aceasta situatie. As dori sa achizitionez aceasta carcasa, dar as pastra totusi cateva elemente ce tin de noise. Multumesc anticipat!

 4. Lucian a scris pe:

  Salut! Multumim pentru prezentarea acestei carcase ravisante. Vreau sa te intreb un lucru daca stii cumva. Crezi ca ModuVent-ul carcasei define C s-ar potrivi in locul filtrului de praf al carcasei Meshify C? Din cate am vazut, dimensiunile lor nu sunt chiar identice iar la toate review-urile urmarite de mine, nu s-a pomenit nimic de aceasta situatie. Multumesc anticipat!

 5. Mihail a scris pe:

  Vreo idee cand apare la noi? Sau de unde ar putea fi cumparata?

Lasa-ne un comentariu: