Prezentare – Fractal Design Meshify C – Tempered Glass Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 9 August, 2017.

Concluzii

 
Fractal Design Meshify C va fi comercializata in Europa pentru 89.99 Euro, aducand atat trasaturi caracteristice Fractal Design (constructie de calitate, ergonomie ridicata, design) cat si o serie de aspecte mai rar intalnite in portofoliul companiei (sticla securizata, optimizare pentru air-flow ridicat) intr-o zona de pret in care gasim cu greu toate aceste atribute. Practic, discutam despre acelasi pret ca si in cazul lui Define C Window, pentru o carcasa dotata cu geam lateral construit din sticla securizata.

Desigur, pasionatii de silentiozitate vor ramane in continuare fanii modelelor Define R sau Define S. iar cei care isi doresc o carcasa ceva mai compacta vor alege Define C. Cu toate acestea, pentru acea categorie de utilizatori pentru care aspectul si air-flow-ul au o importanta deosebita, Fractal Design Meshify C poate fi o solutie ideala.

Spun asta deoarece avem la dispozitie o carcasa construita cu simt de raspundere, compacta, dar care accepta componente high-end, optimizata pentru wire-management, dotata cu laterala din sticla securizata si nu in ultimul rand… accesibila. Din punctul meu de vedere cei de la Fractal au completat cu succes gama mainstream prin lansarea lui Fractal Design Meshify C, prin urmare eu mai astept un singur lucru de la ei anul acesta – un nou model high-end.

 

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – Fractal Design Meshify C – Tempered Glass Edition

 1. Partea din fata arata ca o bucata de ziar mototolita si apoi indreptata din nou. Si faptul ca e o sita o sa atraga o gramada de praf inestetic…

 2. bogdan petriceicu mujdeu a scris pe:

  sunt adeptul mesh-ului, conteaza mult airflow-ul in carcasa; la seria Define nu prea intra aer decat pe lateral putin cu front-ul solid

  dar asa este, are aspect de produs neterminat sau chiar cârpit cu mesh-ul ala îndoit…
  cred ca au exagerat cu design-ul

 3. Lucian a scris pe:

  Salut! Multumim pentru prezentarea acestei carcase ravisante. Vreau sa te intreb un lucru daca stii cumva. Crezi ca ModuVent-ul carcasei define C s-ar potrivi in locul filtrului de praf al carcasei Meshify C? Din cate am vazut, dimensiunile lor nu sunt chiar identice iar la toate review-urile urmarite de mine, nu s-a pomenit nimic de aceasta situatie. As dori sa achizitionez aceasta carcasa, dar as pastra totusi cateva elemente ce tin de noise. Multumesc anticipat!

 4. Lucian a scris pe:

  Salut! Multumim pentru prezentarea acestei carcase ravisante. Vreau sa te intreb un lucru daca stii cumva. Crezi ca ModuVent-ul carcasei define C s-ar potrivi in locul filtrului de praf al carcasei Meshify C? Din cate am vazut, dimensiunile lor nu sunt chiar identice iar la toate review-urile urmarite de mine, nu s-a pomenit nimic de aceasta situatie. Multumesc anticipat!

 5. Mihail a scris pe:

  Vreo idee cand apare la noi? Sau de unde ar putea fi cumparata?

Lasa-ne un comentariu: