Prezentare – Inaza Devastator

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 9 March, 2018.

Inaza Devastator

 
Inaza este un brand tanar, infiintat in 2016, cunoscut in Romania pentru scaunele de gaming comercializate in ultimii 2 ani. Totusi, epoca producatorilor de nisa a apus, prin urmare chiar si brand-urile noi incearca sa se extinda inspre alte zone de interes, una dintre cele mai intens disputate categorii de produse de pe piata fiind carcasele.

Drept urmare, nu putem spune ca am fost luati prin surprindere in momentul in care am gasit in oferta e-tailer-ilor din Romania 3 modele de carcase produse de Inaza, lansate la inceputul acestui an. Cu preturi cuprinse intre 249 si 349 RON, acestea ataca segmentul entry-level, producatorul incercand sa ofere un raport calitate / pret / aspect cat mai bun.

Aruncand o privire asupra noilor produse am fost atrasti de o calitate mai putin intalnita in segmentul entry-level, mai precis echilibrul design-ului. Spun asta deoarece multi producatori utilizeaza trasaturi exagerate pentru a atrage atentia gamerilor, unele carcase fiind adevarate kitsch-uri.

Nu este si cazul celor trei modele Inaza disponibile in Romania (Drone, Vengeance si Devastator), prin urmare am ales pentru prezentarea de astazi varful de gama, pe numele sau Inaza Devastator.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Inaza Devastator

Lasa-ne un comentariu: