Prezentare – Inaza Devastator

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 9 March, 2018.

Zzona de control este dotata cu un buton Power, LED-ul de stare pentru HDD, jack-uri stereo (microfon si casti), doua porturi USB 3.0 si butonul Reset, pozitionat pe laterala mastii frontale.

Plafonul are o forma mai putin conventionala, care va inlesni evacuarea aerului cald atat prin laterale, cat si prin fantele aflate pe zona centrala a mastii. Fantele sunt proiectate astfel incat aerul si implicit zgomotul sa fie eliminat inspre spate, motiv pentru care producatorul nu a montat un filtru de praf in aceasta zona.

Pe partea din spate a carcasei gasim 7 sloturi de expansiune si un ventilator de 120mm RGB, responsabil atat de evacuarea aerului cald cat si de iluminarea sistemului. Picioarele carcasei sunt construite integral din plastic si au o inaltime potrivita pentru a fi asezata pe podea nu si pe un covor, insa nu sunt protejate cu portiuni cauciucate la baza, asadar aveti grija atunci cand manipulati caracsa pe suprafete sensibile.

Pe podeaua carcasei gasim doua filtre de praf care acopera atat zona sursei, cat si zona unde putem monta un ventilator. Ar fi fost de preferat ca cel putin un filtru sa fie de tip sertar, pentru a ne scuti de viitoarele dificultati atunci cand vom curata carcasa.
 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: