Review – Inaza Reactor 850W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 25 May, 2022.

Inaza Reactor 850W

 

Asa cum va povesteam acum ceva timp, Inaza este un brand tanar, infiintat in 2016, cunoscut in Romania pentru scaunele si birourile de gaming, insa de ceva timp putem gasi in oferta lor atat carcase (ati putut citi review-ul pentru Inaza Devastator chiar aici), cat si surse. Cele din urma sunt o aditie recenta si am fost curiosi sa vedem cum se comporta un model certificat 80PLUS Gold, complet modular si cu o putere suficienta in majoritatea cazurilor. Majoritatea brand-urilor – chiar si cele cu traditie mare pe piata – incearca sa se extinda inspre alte zone de interes, una dintre cele mai intens disputate si dinamice categorii de produse de pe piata fiind cu siguranta sursele.

Inaza Reactor are o putere de 850W, certificare energetica 80PLUS Gold, arhitectura complet modulara si momentan nu am vazut sa existe pe piata un alt model din aceeasi serie dar cu alta putere, probabil acestea vor aparea daca piata le va cere. Sursa testata astazi poate fi considerata si varful de gama al surselor Inaza, intr-un alt articol vom detalia si un model ceva mai accesibil, dar si cu o putere mai mica: Inaza Fusion 700W. Intr-o piata inundata cu surse de slaba calitate si etichete cu puteri umflate, Inaza Reactor 850W a venit in fata “judecatorului” pentru a afla daca poate trece ca o sursa cu un raport pret / performanta corect, sau se pierde in marea de no-name-uri. Haideti mai departe sa vedem!

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Inaza Reactor 850W

  1. Foarte bine documentat articolul. Spun sincer că mi-ar fi plăcut să îl citesc pe un website mai modern și adaptat pentru mobile, dar sunt impresionata de calitatea articolului.

Lasa-ne un comentariu: