Review – Inaza Reactor 850W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 25 May, 2022.

Concluzii

 

Inaza Reactor 850W este o sursa corecta care face ceea ce scrie pe eticheta fara puncte slabe evidente. Un pret de 470lei pentru o sursa complet modulara, cu certificare 80PLUS Gold este cu adevarat impresionant. La o privire atenta pe piata din Romania, in cazul surselor de 850W avem variante 80PLUS Gold care costa cu 50 – 100% mai mult decat sursa testata de noi astazi, la acelasi pret avem doar surse cu certificare Bronze sau chinezarii facute pe vapor.

Desi este vorba de un brand al unui distribuitor local, Inaza se diferentiaza totusi si prin calitate, nu numai prin pret scazut. Reactor 850W este o sursa mainstream de 850W, insa eficienta depaseste usor standardul Gold, profilul ventilatorului este reglat corect atat pentru silentiozitate, cat si pentru protectia sursei la incalzire, iar performantele electrice sunt absolut decente pentru segmentul din care face parte.

Bine, as fi apreciat o stabilitate mai buna a rail-urilor minore si un ripple mai scazut pe rail-ul de +12v, insa deja umblam la fineturi si uitam ca avem de-a face cu o sursa de 850W care costa 470lei. Capacitori taiwanezi Teapo sunt certificati la 105 oC, ceea ce nu ar trebui sa creeze ingrijorari, iar garantia oferita de producator este de 5 ani, insa componentele folosite in interior ar trebui sa va asigura o durata de viata semnificativ mai lunga. Pentru prima sursa Inaza ajunsa pe bancul nostru de teste, Reactor 850W se comporta foarte bine pentru categoria ei de pret si ne surprinde cu un raport pret / performanta foarte bun.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: