Prezentare – NZXT H1 V2

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 February, 2022.

NZXT H1 V2

 

Exista companii care nu se abat de la tipare si companii care au o viziune clara si un stil aparte, definitoriu. Acesta este si cazul celor de la NZXT, o companie care a iesit intotdeauna in evidenta datorita produselor deosebite, indiferent daca discutam despre carcase , sisteme de racire sau chiar placi de baza. Un bun exemplu in acest sens este si NZXT H1, o carcasa complet atipica lansata la inceputul anului 2020.

Discutam despre o carcasa mini ITX de tip tower, cu o structura bi-camerala, sursa SFX si solutie de tip AIO pentru procesor incluse. NZXT H1 s-a bucurat de un real succes in randul entuziastilor, oferind un format aparte, precum si posibilitatea de a construi un sistem puternic intr-un spatiu extrem de redus.

Si ca orice produs de succes, NZXT H1 a starnit nenumarate reactii in randul comunitatii, entuziastii oferind inclusiv feedback pentru imbunatatirea mai multor aspecte functionale. Drept urmare cei de la NZXT lanseaza astazi NZXT H1 V2 versiunea imbunatatita a modelului H1.

Acesta aduce o serie de modificari importante, cum ar fi cresterea volumului interior de la 13l la 15.6l, cresterea suprafetei orificiilor de aerisire, includerea unui riser PCI-E 4.0, respectiv includerea unei surse de 750W in loc de 650W.

 

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – NZXT H1 V2

 1. Cristian G a scris pe:

  Salutare ! Ai primit la review Steam Deck ?

 2. Artanis a scris pe:

  Nice…n-ar strica sa faceti un build in carcasa aceasta 🙂

 3. Nu am vazut vreo referire la elefantul din camera cand vine vorba de aceasta carcasa

 4. Monstru Post author a scris pe:

  ?

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Cristian – nu

  Artanis – sincer si pe mine ma tenteaza 🙂

Lasa-ne un comentariu: