Prezentare – Raijintek Ponos Ultra White MS4

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 16 November, 2023.

Analiza exterioara

 
Designul este similar cu ceea ce vedeam in cazul lui Arcadia III, doar ca de aceasta data avem de-a face cu o carcasa de dimensiuni ceva mai generoase, in varianta alba. Raijintek Ponos Ultra White MS4 poate gazdui placi de baza in format E-ATX, mini ATX sau mITX, pe care le putem admira cu usurinta datorita panoului din sticla securizata montat pe laterala stanga.

Latura frontala este perforata, protejata evident de un filtru de praf, permitand admisia aerului direct in sistem, cu ajutorul celor 3 ventilatoare ARGB de 120 mm montate din fabrica. La fel ca si in cazul surorii mai mici, conectorii frontali sunt pozitionati deasupra mastii frontale, pe latura dreapta, Ponos Ultra fiind dotata cu un buton Power, un buton Reset, doi conectori USB 3, un conector USB-C 3.2 si un conector HD Audio (mic + audio). Latura superioara este acoperita de un filtru de praf detasabil, care permite evacuarea aerului cald din carcasa.

Pe latura inferioara gasim inca un filtru de praf, dispus in zona sursei, insa de aceasta data si laterala dreapta are o zona decupata, protejata la randul sau de un filtru de praf, pe unde putem introduce sau evacua aerul in / din carcasa.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: