Prezentare – Raijintek Ponos Ultra White MS4

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 16 November, 2023.

Concluzii

 
Daca Arcadia III era o carcasa compacta, cu posibilitati avansate de racire si un bun raport calitate / pret, Raijintek Ponos Ultra White MS4 face parte dintr-un segment superior, oferind 4 ventilatoare ARGB incluse din fabrica, suficient spatiu pentru un circuit de racire custom, inclusiv pentru combo pompa/rezervor, precum si posibilitatea de a utiliza o placa de baza E-ATX.

Mai mult decat atat, avem de-a face cu o materiale de calitate superioara, cum ar fi laterala din sticla securizata de 4mm, care utilizeaza doua balamale pentru inchidere sau deschidere, tabla SPCC de 0.6mm folosita pentru constructia carcasei, respectiv spatiul generos la capitolul ventilatoare / radiatoare.

Nu in ultimul rand, Raijintek Ponos Ultra este de fapt o intreaga serie de produse, alcatuita din nu mai putin de 6 modele. Astfel, mai intai avem Raijintek Ponos Ultra TG4 si MS4, adica versiunea neagra, cu latura frontala construita din sticla securizata (TG4) sau mesh (MS4). Apoi intalnim modelul testat de noi, Raijintek Ponos Ultra White MS4, cu latura frontala construita din mesh, existand si versiunea alba TG4.

Iar pentru cei care nu au nevoie de geam lateral, exista si versiunile Raijintek Ponos Ultra TG4 ST si MS4 ST, cu laterala metalica. Cu alte cuvinte avem de unde alege, dar si mai important, avem de-a face cu un pret corect pentru ceea ce ofera carcasa, de aproximativ 400 RON, ceea ce ii confera lui Raijintek Ponos Ultra White MS4 acelasi raport calitate / pret excelent ca si in cazul fratelui mai mic Arcadia III.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Raijintek Ponos Ultra White MS4

  1. AleMa a scris pe:

    Un an mai tarziu mi-am permis sa cumpar aceasta minunata carcasa la o promotie, in varianta neagra cu 4 ventilatoare ARGB 120mm. Singurul neajuns mi s-a parut felul montarii celor doua drive-uri din spatele placii de baza. Mi-am zis ca oricum am umplut la maxim 4 s-ata si 2 nvme si nu mai umblu dupa aceea la ele. Dar supriza, unul din driveurile din spatele placii de baza nu mai functioneaza (SSD vechi de 8 ani care ultima oara afisa 90% viata ramasa, brusc nu mai este recunoscut de MB, inlocuit cabluri si degeaba); urmeaza sa il inlocuiesc. Oare am alta posibilitate inafara demontarii complete a placii de baza (cabluri + gpu + suruburi)?!

Lasa-ne un comentariu: