Prezentare – Redragon Ironhide

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 July, 2018.

Analiza exterioara

Abia dupa instalarea plafonului din sticla securizata si indepartarea foliilor de protectie, poti incepe sa-ti faci o parere corecta asupra carcasei. Design-ul lui Redragon Ironhide este de actualitate, supunandu-se trendurilor curente atat prin materialele folosite cat si prin folosirea iluminarii RGB. Practic, avem un design simplu, dar care nu se va demoda prea curand.

Desi sticla securizata folosita aici are o tenta usor fumurie, nuanta este echilibrata si dezvaluie atat cat trebuie privirii, atat in materie de componente, cat si de iluminare. Stiu ca unii dintre voi prefera sticla transparenta pentru a avea iluminarea cat mai fidel redata, insa acest aspect tine de preferintele fiecaruia. Personal prefer sticla tratata, cateva nuante mai inchise nu altereaza foarte mult culoarea sau intensitatea, iar atunci cand sistemul nu este functional este mai dificil sa vezi toate cablurile inestetice. Ideea este similara cu cea a designerilor de interior care folosesc iluminarea in diferite moduri – pentru a scoate in evidenta anumite detalii sau pentru a crea anumite efecte.

Multumita filtrului de praf magnetic aflat pe plafon, carcasa poate fi folosita si fara panoul superior din sticla, facilitand astfel evacuarea aerului din interior. Panoul frontal este destul de restrictiv in ceea ce priveste admisia aerului, singurul spatiul prin care aerul ajunge la cele 4 ventilatoare aflandu-se in partea superioara a panoului, intre sasiu si geamul securizat.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Redragon Ironhide

Lasa-ne un comentariu: