Prezentare – Redragon Ironhide

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 July, 2018.

Analiza interioara

Redragon Ironhide este dotata din fabrica cu 6 ventilatoare RGB de 120mm produse de Redragon si poate gazdui atat placi de baza in format ITX sau mATX, cat si ATX. In materie de limitari, coolerul de procesor nu poate depasi 165mm iar placa video trebuie sa se incadreze in 400mm pana la ventilatoare si 375mm in cazul in care avem un radiator montat pe partea din fata.

Daca cele 4 ventilatoare RGB de 120mm montate pe latura frontala se ocupa de partea de admisie a aerului, cele 2 ventilatoare aflate pe partea din spate a carcasei se ocupa de evacuarea acestuia. Desigur, pot fi aduse modificari acestei configuratii, Redragon Ironhide suportand pana la 3 ventilatoare de 120mm amplasate pe plafon si pe masca sursei. Adeptii ventilatoarelor de 140mm pot monta doua exemplare pe partea frontala a carcasei dar si pe plafon.

Forma ventilatoarelor este atipica, aceasta aducand destul de mult cu cea a unei turbine in timp ce iluminarea si dispunerea LED-urilor este vie si placuta, nimic din ce ar putea duce cu gandul la Made in China. Dimensiunile carcasei permit instalarea unui radiator de 360mm atat frontal cat si pe plafon, in timp ce doar un radiator de 120mm poate fi montat pe partea din spate a carcasei (nu exista fizic suficient spatiu pentru un radiator de 240mm).

Masca sursei este intotdeauna binevenita, putand acomoda pana la 3 unitati de 2.5″, pe langa cele doua zone dedicate unitatilor de stocare pe partea dintre tray-ul placii de baza si panoul lateral.

 

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Redragon Ironhide

Lasa-ne un comentariu: