Prezentare – Redragon SkyFire

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 March, 2022.

Redragon SkyFire

 

Cu perifericele celor de la Redragon ne-am mai tot intalnit in laborator, insa nu putem spune acelasi lucru si despre carcasele acestora. Iata ca au trecut mai bine de 3 ani si jumatate de cand va prezentam Redragon Ironhide, prima carcasa de la acest producator primita de noi, unde in cele din urma concluzionam ca Redragon “se pricep si la carcase”. Ca un mic reminder, acestia au inceput in 1996 sa dezvolte in regim ODM si sa produca in regim OEM componente pentru numerosi vendori.

Prin anul 2012 s-au decis sa isi dezvolte propriul brand retail, bineinteles in China, detinand o fabrica proprie in Shenzhen. Desi focusul acestora este de a dezvolta in permanenta produse cat mai fiabile la un pret cat mai accesibil, cumva au reusit sa investeasca intr-o linie de productie cu aparatura de ultima generatie (pentru tooling, pentru procedeul de injectie al plasticului, etc) astfel incat produsele lor sunt lipsite de plumb iar substantele chimice folosite sunt stabile – de aceea nu avem parte de mirosul “Made in China” atunci cand deschidem cutiile produselor.

Ca idee, ne bucuram de fiecare data cand un producator devine constient de amprenta asupra mediului si face reale eforturi in acest sens – EK fiind un alt exemplu. Revenind asupra subiectului, astazi avem in laborator Redragon SkyFire, un mid-tower sobru cu un geam lateral din sticla securizata, acesta suportand in interior chiar si un radiator de 360mm. Mai mult de atat, aceasta vine din fabrica cu 4 ventilatoare preinstalate ARGB conectate intr-un controller, iar pretul de comercializare se invarte in jurul sumei de 320lei.

 

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Redragon SkyFire

Lasa-ne un comentariu: