Prezentare – Riotoro CR500

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 12 March, 2018.

Zona de control a sistemului este dotata cu un buton de Reset, jack-urile stereo (microfon si casti), doua porturi USB 2.0, un port USB 3.0 si butonul Power.

Plafonul nu este gandit pentru a fi scos sau populat, rolul sau fiind strict evacuarea aerului cald cumulat in interior. Gura de aerisire este amplasata strategic deasupra zonei procesorului, aceasta fiind prevazuta din fabrica cu un filtru de praf magnetic. Orificiile de aerisire ale plafonului fiind mici si dese, recomand inlaturarea filtrului de praf pentru o mai buna evacuare, acesta fiind si el destul de restrictiv.

In zona din spate a lui Riotoro CR500 gasim 7 sloturi de expansiune cu rol de sustinere a placii video si un ventilator de 120mm patentat. Picioarele carcasei sunt construite integral din plastic si au o inaltime potrivita pentru o amplasare pe podea dar nu si pe covor. Portiunile cauciucate nu lipsesc de la baza picioarelor, acestea nelasand urme pe parchet/birou in urma manipularii. Pe podeaua carcasei gasim doua filtre de praf care protejeaza cele doua zone de interes: zona sursei si zona care corespunde unitatilor de stocare de 3.5″. As fi preferat ca cele doua filtre de praf sa fie de tip sertar, pentru un proces de curatare mult mai rapid, insa si cele existente isi fac treaba chiar daca nu sunt atat de comode in practica.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: