Prezentare – Riotoro CR500

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 12 March, 2018.

Analiza interioara

 

Carcasa este dotata din fabrica cu 3 ventilatoare proprietare de 120mm si poate gazdui atat placi de baza in format ITX, mATX cat si ATX. Cu toate acestea, ar trebui sa stiti ca o placa de baza ATX va acoperi orificiile cauciucate de trecere ale cablurilor, insa ne putem folosi de cele doua treceri ambutisate din dreptul unitatilor de stocare. Cooler-ul de procesor nu trebuie sa depaseasca 170mm, in timp ce placa video poate ajunge pana la 340mm in conditiile in care nu vom avea un radiator montat in interior.

Riotoro CR500 nu este o carcasa care sa permita foarte multe optiuni atunci cand vine vorba despre popularea interiorului cu ventilatoare sau radiatoare. Practic, carcasa este echipata din fabrica cu tot ce avem nevoie intr-un regim normal de folosinta. Partea din fata a carcasei capteaza aerul rece prin intermediul a 2 ventilatoare de 120mm LED iluminate in rosu. Acestea se pot inlocui cu doua ventilatoare de 140mm sau putem monta aici un radiator de 240mm.

Pentru un aspect interior curat, producatorul a inclus o masca de metal care cuprinde atat zona sursei cat si zona unitatilor de 3.5″. Zona sursei este suficient de incapatoare pentru a ascunde firele inestetice, in timp ce aerul cald emis de unitatile de stocare se va ridica spre plafon si va fi eliminat prin latura superioara a carcasei.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: