Prezentare – Spacer H3x@ SP-GC-04

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 13 June, 2019.

Spacer H3x@

 
Spacer este brand-ul distribuitorului autohton Royal Computers, sub care acestia comercializeaza o serie intreaga de produse, de la boxe portabile, alimentatoare, casti, rucsaci, lanterne sau cabluri de toate felurile si pana la carcase si surse.

Un astfel de produs este si carcasa Spacer H3x@, comercializata in Romania pentru ~ 235 RON. Stiu, stiu, am tot testat carcase accesibile, de ce ar fi acest model diferit? Ei bine, poate pentru ca in pachet sunt incluse si 6 ventilatoare de 120mm cu iluminare albastra, iar carcasa este echipata cu un panou lateral construit din sticla securizata, ceea ce inseamna ca utilizatorii cu un buget mai putin generos, care isi doresc o carcasa aratoasa, ar trebui sa acorde atentie si acestui model inainte de a lua o decizie.

In fond, pe o piata dominata de produse ale brand-urilor chinezesti, de ce sa nu luam in calcul si un brand autohton, mai ales daca oferta acestora este competitiva? Ei bine, exact cat de competitiva este aceasta oferta ne-am propus sa vedem in prezentarea de astazi, asa ca haideti sa vedem ce ofera Spacer H3x@.
 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Spacer H3x@ SP-GC-04

  1. Alin a scris pe:

    Prea multe ventilatoare si, pt. noi, cei ce mai avem DVDRW-uri? 😉

Lasa-ne un comentariu: