Prezentare – Spacer [email protected] SP-GC-04

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 13 June, 2019.

Analiza exterioara

 
In ultima vreme nu ne-am mai obosit sa fotografiem ambalajele in care sunt livrate carcasele, majoritatea venind intr-o cutie clasica din carton maro. Ei bine, cei de la Spacer si-au dorit sa iasa in evidenta de la bun inceput, astfel incat ambalajul negru este personalizat si transmite exact informatia de care avem nevoie – Carcasa PC gaming cu geam lateral.

In momentul in care scoatem carcasa din cutie, ne atrage atentia logo-ul Spacer, un cap de extraterestru stilizat sub forma literei P. Practic, este ca si cum logo-ul Alienware ar varsa o lacrima pentru ca a fost adaptat in Romania sub aceasta forma, dar… asta este doar parerea mea personala.

Lasand la o parte micile rautacisme marca “Monstru”, carcasa arata chiar bine, masca frontala fiind construita din plastic care imita aluminiul slefuit, cu doua insertii semi-transparente la extreme, care sunt iluminate cu albastru in momentul in care pornim sistemul.

Geamul lateral acopera in intregime latura din stanga, expunand pe deplin interiorul sistemului, in timp ce laterala dreapta este construita din otel. Un aspect interesant este faptul ca sistemul de prindere este identic cu cel al lateralei din sticla, fiind pentru prima data cand vad acest sistem de prindere pe o laterala din otel.

Daca va intrebati care au fost compromisurile facute pentru a obtine o carcasa cu asemenea dotari intr-un pret atat de scazut, raspunsul este grosimea tablei din otel (0.6mm), aceasta fiind cam subtire pentru o carcasa mid-tower, din punctul meu de vedere. Acest aspect este compensat, asa cum spuneam, de dotari, Spacer [email protected] fiind echipata cu filtre de praf (latura inferioara, plafon), 6 ventilatoare incluse din fabrica si, desigur, sticla securizata.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Spacer [email protected] SP-GC-04

  1. Alin a scris pe:

    Prea multe ventilatoare si, pt. noi, cei ce mai avem DVDRW-uri? 😉

Lasa-ne un comentariu: