Prezentare – Spacer Bright & Spacer Titan

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 February, 2021.

Spacer Bright & Spacer Titan

 
In urma cu un an si jumatate va povesteam despre Spacer, brand-ul distribuitorului autohton Royal Computers, sub care acestia comercializeaza o serie intreaga de produse, de la boxe portabile, alimentatoare, casti, rucsaci, lanterne sau cabluri de toate felurile si pana la carcase si surse.

Discutam atunci despre carcasa [email protected], un model entry-level comercializat pentru 235 RON, impreuna cu 6 ventilatoare RGB, un pachet cu un raport calitate / pret impresionant. Ei bine, se pare ca Spacer are succes pe piata din Romania, motiv pentru care potofoliul companie s-a extins, noi modele fiind lansate in fiecare an.

Acesta este si cazul celor doua carcase despre care vom discuta astazi, mai precis Spacer Bright & Spacer Titan, sau Br1ght si [email protected], pentru cei mai tineri. Acestea folosesc aceeasi reteta de succes, mai precis oferirea unui pachet cat mai bogat de accesorii pentru un pret cat mai accesibil.

Astfel, Spacer Bright este o carcasa ATX in format compact, livrata impreuna cu 4 ventilatoare RGB, o banda RGB si un controller RGB, pentru ~209 RON, in timp ce Spacer Titan este o carcasa de dimensiuni ceva mai generoase, echipata cu 4 ventilatoare RGB si 2 laturi din sticla securizata, carcasa fiind comercializata pentru ~259 RON.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Spacer Bright & Spacer Titan

Lasa-ne un comentariu: