Prezentare – Spacer Bright & Spacer Titan

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 February, 2021.

Concluzii

 
Prin Bright si Titan, Spacer ne propun doua modele extrem de competitive din punct de vedere al raportului dotari / pret. Astfel, prima este o carcasa aratoasa si compacta, potrivita pentru un sistem ATX entry-level, in timp ce a doua poate acomoda chiar si un sistem mainstream / high-end. Desigur, in momentul in care discutam despre carcase de 209, respectiv 259 RON, vor exista si compromisuri, iar acestea vizeaza in primul rand, materialele, ambele carcase fiind construite din otel subtire, respectiv arhitectura interioara si dotarile.

Referitor la arhitectura, in ambele cazuri avem de-a face cu un flux de aer restrictiv, din punct de vedere al admisiei, solutia fiind utilizarea unei podele perforata in intregime. Din punct de vedere al dotarilor, lipseste un controller care sa permita ajustarea vitezei de rotatie a ventilatoarelor utilizand un conector PWM de pe placa de baza.

Pe de alta parte, ambele modele sunt accesibile si vin echipate cu 4 ventilatoare si un controller pentru iluminare, oferind de asemenea o structura interioara moderna, gandita pentru exploatarea la maxim a spatiului avut la dispozitie, in conditiile in care majoritatea utilizatorilor nu folosesc mai mult de un HDD.

Mai mult decat atat, in ambele cazuri accentul este pus pe aspect, preferata mea din acest punct de vedere fiind Bright, un model potrivit pentru un sistem entry-level compact si accesibil, in timp ce Titan incearca sa ne atraga prin spatiu interior si prin utilizarea a doua laturi construite din sticla securizata.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: