Prezentare – Spacer Bright & Spacer Titan

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 February, 2021.

Analiza exterioara – Bright

 
Spacer Bright este o carcasa ATX in format compact, in stilul Define C, accentul fiind pus pe ocuparea unui spatiu cat mai redus pe birou, respectiv pe aspect. Astfel, masca frontala este construita din metal, fiind brazdata de doua insertii semi-transparente, care sunt iluminate in momentul in care pornim sistemul. Cele doua laterale ale mastii frontale sunt acoperite de doua difuzoare opace, de culoare alba, care propaga lumina emisa de banda RGB montata pe spatele mastii.

Evident, asta inseamna ca admisia aerului rece se face prin latura inferioara a carcasei, insa aceasta este decupata doar in dreptul sursei, unde gasim si un filtru de praf. Personal, as fi preferat ca intreaga latura inferioara sa fie perforata, pentru a permite admisia unei cantitati ceva mai ridicate de aer in carcasa.

Geamul lateral acopera in intregime latura din stanga, expunand interiorul sistemului, in timp ce laterala dreapta este construita din otel. Conectorii frontali sunt dispusi pe latura superioara a carcasei, in fata filtrului de praf care protejeaza zona de evacuare a aerului cald. Aici gasim butonul Power, un buton cu ajutorul caruia putem controla iluminarea, doua jack-uri audio, doi conectori USB 3.0 si un conector USB 2.0.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: