Prezentare – Spacer Bright & Spacer Titan

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 February, 2021.

Analiza interioara – Bright

 
Spacer Bright este o carcasa compacta, in care putem monta un sistem ATX, impreuna cu un cooler si o placa video de dimensiuni standard. Nu este insa recomandata pentru un sistem de racire cu lichid, datorita spatiului destul de redus din interior. Asta nu inseamna ca nu avem dotari moderne, cum ar fi masca sursei decupata, doua spatii pentru montarea SSD-urilor pe montantul placii de baza, respectiv un spatiu pentru montarea unui HDD sub masca sursei.

De asemenea, Spacer Bright este livrata impreuna cu 4 ventilatoare de 120mm din fabrica, acestea fiind montate pe latura frontala (1 bucata), pe latura superioara (2 bucati), respectiv pe latura din spate (1 bucata). Daca utilizati o placa de baza ITX sau m-ATX, puteti monta inca doua ventilatoare de 120mm pe masca sursei.

Pe langa ventilatoare, producatorul a inclus si un controller RGB in pachet, acesta fiind de asemenea utilizat si pentru alimentarea ventilatoarelor dintr-un singur conector S-ATA. Din pacate insa, nu este echipat cu un controller PWM pentru conectarea la placa de baza, atfel incat turatia ventilatoarelor este fixa.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: