Prezentare – Spacer Bright & Spacer Titan

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 February, 2021.

Analiza interioara – Titan

 
Spacer Titan ofera un interior generos dimensionat, in care putem monta chiar si cele mai extravagante placi grafice. Interiorul este curat si modern, cu suficiente puncte de trecere pentru cabluri, lacase pentru montarea SSD-urilor (2 la numar) pe montantul placii de baza, un montant pentru doua unitati de stocare de 3.5″ pozitionat sub masca sursei, ba chiar gasi si o zona in care putem monta o pompa pe masca sursei.

Evident, fiind vorba despre o carcasa de dimensiuni mari, putem utiliza fara probleme un sistem de racire cu lichid, indiferent ca discutam despre un AIO sau un circuit custom. Astfel, latura frontala este dotata cu 3 ventilatoare de 120mm din fabrica si putem monta un radiator de 360mm, chiar si din gama extreme. Latura superioara poate adaposti trei ventilatoare de 120mm sau un radiator slim fara ventilatoare.

La fel ca si Bright, Spacer Titan este echipata cu un controller RGB, butonul cu ajutorul caruia putem controla iluminarea fiind dispus pe laterala mastii frontale.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: