Prezentare – Spacer Thor & Spacer Rainbow

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 June, 2021.

Spacer Thor & Spacer Rainbow

 
Deja Spacer nu se mai afla la primele aparitii in paginile noastre, brand-ul distribuitorului Royal Computers fiind prezent pe LAB501 cu trei carcase, mai precis Hexa, Bright si Titan. Asa cum am vazut, de fiecare data producatorul autohton incearca sa puna accentul pe oferirea unui raport calitate / pret cat mai bun, iar anul acesta gama lor de produse s-a imbogatit cu mai multe modele.

Astazi vom discuta despre doua dintre acestea, mai precis Spacer Thor si Spacer Rainbow, carcase care respecta traditia Spacer, fiind orientate inspre segmentul de buget, in care producatorul incearca sa ofere cat mai multe dotari. Astfel, Spacer Thor este comercializa pentru ~265RON si este livrata impreuna cu 4 ventilatoare si o banda RGB montata sub masca frontala, precum si cu un fan controller.

Similar, Spacer Rainbow este comercializata pentru 279 RON si ofera aceleasi dotari ca si sora sa mai mica, dar intr-un format diferit. Ambele sunt dotate cu o laterala din sticla securizata si ambele au masca sursei decupata, drept urmare discutam despre carcase moderne, din segmentul accesibil.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Spacer Thor & Spacer Rainbow

Lasa-ne un comentariu: