Prezentare – Thermaltake V200 TG RGB Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 March, 2019.

Analiza exterioara

 
Design-ul lui Thermaltake V200 TG RGB Edition corespunde clar preferintelor utilizatorilor care isi doresc sa aiba vizibilitate asupra componentelor din interior, un joc spectaculos de lumini dar si temperaturi optime in interior.

Geamul lateral din sticla securizata de 4mm expune intregul interior al carcasei, ba chiar si o buna parte din sursa – masca fiind decupata in aceasta zona. Masca frontala din acril pastreaza tematica ansamblului prin tenta sa fumurie, aerul fiind captat prin grilajul aflat pe lateralul acesteia (pe partea din dreapta mai exact). Aerul cald din interior este eliminat prin zona de evacuare de pe plafon, zona acoperita cu un filtru de praf magnetic.

Partea de control a sistemului este dotata cu un buton Power, un Power LED si un LED de stare pentru HDD, un buton de Reset, un buton RGB care controleaza cele 3 ventilatoare pozitionate frontal, doua porturi USB 2.0, jack-uri stereo (microfon si casti) si un port USB 3.0. Pe partea din spate a carcasei gasim cele 7 sloturi de expansiune dintre care doar capacul unuia poate fi refolosit (celelalte se rup), la care se adauga inca un ventilator de 120mm proprietar Thermaltake.

Picioarele carcasei sunt construite integral din plastic, insa inaltimea acestora conditioneaza amplasarea carcasei pe podea sau chiar pe birou. Buretele cu celula inchisa montat la baza picioarelor pare ca se va “manca” destul de repede, asa ca ar fi ideal sa evitam pe cat posibil tragerea / impingerea unitatii. Tot in aceasta zona gasim si filtrul de praf de tip sertar, care protejeaza sursa de impuritatile din aer.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Thermaltake V200 TG RGB Edition

  1. Alice Ionescu a scris pe:

    Nu înțeleg de ce avem trei vents in fata, totul acoperit cu sticla și plastic și nici măcar o fanta laterala…

  2. Alice Ionescu a scris pe:

    Acum am văzut ca e o fanta laterala pe panoul frontal, dar doar pe o parte… cât de eficient este… rămâne de văzut 🙂
    Poate e ceva similar cu Fractal Define, dar acolo e gândită distanța între fantele laterale și ventilatoare, la TT par mai mult estetice.
    Plus ca partea cu mesh in fata e relativa, foarte mult are impact filtrul de praf in viața reală.

Lasa-ne un comentariu: